Автомобилен транспорт

Автомобилният транспорт на DISCORDIA е най-силно развитата услуга на компанията, зад която стоят екипи от професионалисти и хиляди партньори от цял свят. Вие ни предоставяте товара и посочвате къде желаете да достигне, а ние намираме най-доброто и бързо транспортно-логистично решение, ползвайки собствени камиони или услугите на нашата автоспедиция.

Автоспедиция

Автомобилната спедиция на DISCORDIA е отдел с ключово значение за компанията. Дългогодишното ни пазарно присъствие, екипът ни от специалисти в областта на автомобилния транспорт и натрупаните от практиката опит и знания, ни дават възможност да предложим цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентитеНаучи повече

Международен транспорт със собствени автомобили

Флотата на DISCORDIA е модерен парк от тежкотоварни композиции, покриващи стандарта за екологичност EVI. В момента автопаркът ни наброява над 1600 камиона. Осъществяваме превози на територията на цяла Европа и оперираме с ЕКМТ/СЕМТ разрешителни. Предлагаме висококачествено обслужване за кръгови курсове в Западна Европа. Работим както със спот сделки, така и с регулярни товари, на базата на договор. Научи повече

Запитване

Автомобилен транспорт

Автоспедиция

Логистични решения според индивидуалните нужди

Автомобилната спедиция на DISCORDIA е отдел с ключово значение за компанията. Дългогодишното ни пазарно присъствие, екипът ни от специалисти в областта на автомобилния транспорт и натрупаните от практиката опит и знания, ни дават възможност да предложим цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите.

Осигуряваме превоз от България до всяка точка на Европа. Работим, както със спот сделки, така и с договори за регулярни товари. Работим с хиляди партньори на континента и реагираме максимално бързо на всички транспортно-логистични нужди на нашите клиенти.

DISCORDIA е компания, която предлага комплексно обслужване при осигуряването на автомобилен транспорт от автоспедицията си. Предлагаме услугите:

  • Международен транспорт на комплектни и частични пратки;
  • Транспорт на опасни и извънгабаритни товари;
  • Текстилна логистика;
  • Карго застраховане;
  • Митническо оформяне.

 

 

Контакти

България

Търговски отдел
Спедиторски отдел

Румъния

Търговски отдел
Спедиторски отдел

Украйна

Търговски отдел
Спедиторски отдел

Международен транспорт със собствени автомобили

Контакти

Собствена флота от камиони с междунардоно покритие

Флотата на DISCORDIA е модерен парк от тежкотоварни композиции, покриващи стандарта за екологичност EVI. Към днешна дата автопаркът ни наброява над 1600 камиона. Осъществяваме превози на територията на цяла Европа. Оперираме с ЕКМТ/СЕМТ разрешителни. Предлагаме висококачествено обслужване за кръгови курсове в Западна Европа. Работим както със спот сделки, така и с регулярни товари на базата на договор.

За нас основен приоритет е навременната доставка на стоките. Сътрудничество със световни лидери в областта на автомобилния транспорт гарантира 100% мобилност на флота на DISCORDIA. Композициите на нашия автопарк са с марки: VOLVO, DAF, SCANIA, KRONE, Kögel и SCHMITZ.

Животът и здравето на хората е над всичко! На пътя зачитаме напълно регламента и останалите участници в движението. Не правим компромиси с техническото състояние на пътния състав. Поддържаме нов автопарк, a средната възраст на нашите камиони е 1,5 години. Компетентността и професионалните умения на водачите са качества, за чието развитие не щадим време, средства и енергия.

 

Грижата към опазване на околната среда е друг голям приоритет на DISCORDIA и е залегнала в корпоративните ни ценности. Въвели сме политика за щадящ стил на шофиране, която спестява между 3 и 5 литра на всеки 100 км. Използваме екологични гуми, с понижено съпротивление при търкаляне и удължен пробег, които не изхвърляме, а рециклираме съвместно със световния лидер MICHELIN. 

Не пестим средства за постоянно внедряване на технологии и иновации, чрез които подобряваме работния процес, клиентското преживяване и като цяло оптимизираме управлението на бизнеса. Имаме внедрени системи за мониторинг и контрол, предстои ни и имплементиране на нова ТМS система от най-ново поколение.

 

 

Транспорт със собствени автомобили България

Моля изберете вид транспорт

Ще ви отговорим в най-кратък срок!

Благодарим Ви за запитването!

То е регистрирано успешно. Наш търговец ще се свърже с Вас в рамките на следващите 30 мин., за да уточните детайли.

В случай, че сте пуснали заявка в извънработно време, ще Ви потърсим в първия работен ден след изпращането ѝ.